Kabale er et afslappende og spændende spil, hvor du får en lille pause fra hverdagens opgaver og samtidig stimulerer de små, grå hjerneceller. 

Kabale kan både spilles med et godt, klassisk sæt kort, men kan naturligvis også spilles foran din Pc eller på mobilen. Hvis du holder af de klassiske kabalespil: 7 kabale, Hjerterfri, Edderkop kabale og Napoleon kabale, så besøg dette link og kom igang med online kabalespil: Spil kabale online

Det vides ikke helt præcist, hvor det danske ord kabale kommer fra. Det hebraiske ord kabbala, som betyder mystisk lære, tyder på at tarotkort og kabaler ehænger sammen med overtro og spådomme, som blev forudsagt ved lægning af kort. 

Kabaler er formentlig opstået i 1700-tallet, og er efter sigende opstået i Frankrig eller Tyskland. Kabale er kendt for at være sjov, underholdende afslapning: Det handler om at få kortene til at gå op. Det er en sjov leg, hvor man jagter løsningen på kabalens udfordring. 

Spil kabale gratis online

Nu om dage er det supernemt at spille kabale – du kan f.eks. finde f7 kabale via online spillehjemmesider. Se f.eks. her: Spil kabale online

Der er mange fordele ved gratis online kabalaFordelen med at spille syv kabale online. F.eks. er kortene lagt helt fejlfrit og er klar til brug, så du ikke risikerer at lave fejl, mens du spiller. Det er ærgerligt at spille et godt kabalespil og så finde ud af, at der mangler et kort eller der er fejl i systemet.

Fordelen er også, at du kan spille helt gratis online og der er altid er et spil, du uden videre kan gå igang med at spille – uden at snyde.

Desuden er der mere spænding ved gratisk online kabale, fordi du dels kan udfordre dig selv, men også spille kabale mod andre online. Der er derfor mange, underholdende måder du kan spille kabale på.

Er du rigtigt god til kabale? Så kan du udfordre dig selv online

Der er mange, sjove online fællesskaber, der spiller kabale. Hvis du er rigtigt god til kabale, kan du udfordre dig selv lidt mere, og samtidig hygge dig sammen med andre spillere online.

Mød masser af mennesker fra hele verden, som også elsker at spille kabale. Del tips, tricks og spilstrategier med andre spillenørder – hvem ved? Måske bliver du så glad for kabalespil, at du får lyst til at mødes sammen med dine online venner til et klassisk kabalespil?

Du vil blive til at lægge kabale og kan måske slå dine egne resultater med at få kabalen til at gå op. I gennemsnit er der ca. 80 % mulighed for at lykkes med en kabale. Hvis du kan lykkes med over 80 %, er du blevet meget bedre en gennemsnittet.