Det er spændende at flytte til et nyt sted!

Så åbner der sig et nyt kapitel i dit liv, og der er masser af eventyr i vente: nye steder, der skal udforskes og nye mennesker, der skal mødes og måske endda knyttes venskaber med.

Men inden du når så langt, er der selvfølgelig en hel del praktiske opgaver, der skal ordnes i forbindelse med selve flytningen. Det kan godt være hårdt arbejde, men heldigvis er der hjælp at hente, hvis du allierer dig med et godt flyttefirma.

Hvis du har en flytning i vente, og er på udkig efter et flyttefirma – så se mere lige her

Flytning under COVID-19

Som vi alle ved, er vi lige nu ramt af et udbrud af corona/COVID-19, og det gør i sagens natur, at en flytning kræver lidt ekstra i forhold til tidligere tider. Hvis du har en forestående flytning i vente inden for det nærmeste stykke tid, er det klart, at du er nødt til at tænke dig lidt ekstra om i forbindelse med flytningen.

Her får du nogle gode råd til, hvordan du bedst forholder dig, hvis du skal flytte i den kommende tid under corona-udbruddet:

8 tips til en corona-flytning

1. Håndsprit, håndsprit, håndsprit! Hav altid håndsprit i nærheden under din flytning.

2. Begræns antallet af personer, der deltager i flytningnen, til så få som muligt. Lav en plan for, hvordan I kan holde afstand til hinanden – hvis altså I ikke allerede bor under samme tag. 

3. Hvis du får hjælp af udenforstående, for eksempel personer fra et flyttefirma, så gør brug af gummihandsker.

4. Hvis du har symptomer på corona, bør du selvfølgelig ikke deltage i flytningen. I stedet må du hygge dig i sofaen med netflix i dit eget hjem, mens andre klarer flyttetjansen.

5. Hvis du tilhører risikogruppen, bør du ikke deltage i flytningen.

6. Brug ikke papkasser fra andre hjem, medmindre disse har stået urørt hen i tilstrækkelig lang tid til at COVID-19 ikke længere kan have overlevet på papkasserne.

7. Vær opmærksom på at få gjort rent på overflader efter flytningen.

8. Vent med at holde indflytterfest, til det igen er tilladt. Og hold så et brag af en fest 🙂 I mellemtiden kan du gøre brug af vore dages moderne teknologi, som heldigvis giver os masser af muligheder for at kommunikere. Du kan lave en rundvisning i dit nye hjem via skype og sende billeder på messenger.