Billigt tøj til mænd er en realitet, men som kan være svært at gennemskue for mange mænd. Du behøver altså ikke bruge hele din opsparing på at finde den helt rette t-shirt, men kan nøjes med en billig variant, uden at der er gået på kompromis med kvaliten. Derfor vil vi i denne guide hjælpe dig med at finde den helt rette til dig.

Hvilket materiale skal du lede efter?

T-shirts findes i alle slags kombinationer af materialer. Men 100% bomulds t-shirr er typisk standarden, og hvad du bør gå efter. Hvorfor? Fordi det er blødt, stærkt og mest åndbart.

Der er dog noget at sige om blandinger. En 50/50 polyester og bomuldsblanding vil være mindre tilbøjelige til at krympe i vask, og rynker ikke ligeså nemt. Ulempen er dog at man ofte sveder mere ved denne kombination.

Derfor må det endelige valg klart falde på bomuld. Hvis du dog er bekymret for, hvordan det vil vaske, skal du kigge efter en forkrympet mulighed når du leder efter en t-shirt.

Det handler om detaljerne

Du tænker måske at en t-shirt skal være så almindelig og uden nogen form for detaljer. Men et helt blankt lærred, bare en hvid eller sort t-shirt kan hurtigt ligne, at det er din undertrøje eller at du bare har taget det første i skabet. En nem løsning på dette er, at tilføje en lomme på brystet. Dette får t-shirten til at se lidt finere ud, uden at være for meget.

Nedringet eller ej 

V hals eller den klassiske, runde t-shirt hals? Det kan der være meget delte meninger om. Men du bør vælge, hvad du føler dig mest bekvemt i.

En rund hals vil få din figur til at se mere firkantet ud. Så hvis du er let af bygning, er det den bedste mulighed. Særligt hvis du er høj og slank, vil det muligvis ikke være optimalt at gå efter en V hals, da den forlænger din allerede lange hals. På den anden side er en V hals er mindre firkantet. De får din hals til at se længere ud. Så hvis du er på den mere kraftige side, er dette en fantastisk måde at bryde din ramme op og tilføje en kant.

Bare gå ikke for dybt med  V halsen. Den skal under dyppet i kravebenet, men over en imaginær linje, der forbinder toppen af ​​dine armhuler for at få en t-shirt, som for alvor passer til din krop.