Der findes efterhånden et utal af selvudråbe boligeksperter på de sociale medier, der alle prædiker om hvordan man bedst skaber feng-shui i sit hjem og derigennem opnår evig lykke – og det hele starter oftest med at du skal købe produktet som eksperten anbefaler. 

I alle magasiner ser du forskellige tips og trick til at indrette hjemmet så du får de bedste rammer for dig og din familie, de siger alle sammen noget forskelligt. Det værner måske om at indretning er en subjektiv ting og du mest af alt bare bør følge din mavefornemmelse når det kommer til indretning.

Denne artikel er en hyldest til de små ting, der virkelig kan give et hjem en bestemt følelse – disse ting er alle skudsikre indretningsråd der vil være med til at give dit hjem et lidt mere stilet udtryk.

Har du overvejet en farvevæg?

Det bliver mere og mere \’in\’ at male en bagvæg en eller anden skør farve. Det er med til at i høj grad skabe et konstrastfyldt rum, hvor alle facader ikke bare er hvide – ikke at der er noget galt i det heller, det skaber bare en mere minimalistisk feel.

Udover at bare male væggen hvid, kan du også kigge mod forskellige typer maling, der efterlader et anderledes aftryk end normal maling gør. Der findes også rigelig med fotostater, hvis du vil have et bestemt motiv der ikke bare er en bestemt farve eller nuance. 

Planter – sundt og flot

Planter er ikke bare en fantastisk hobby man bliver mere og mere opslugt af, det er også en god måde at indrette dit hjem på der både er flot, stilrent og sundt for dit indeklima. 

At have mange forskellige planter i dit hjem skaber en mere eksotisk følelse og er med til at fylde dit hjem ud, uden at det hele bliver møbler eller andet nips. Det svære ved at have planter er dog at de skal passes, og så er det svært ikke at købe flere – så lidt dyrt kan det også ende med at blive.

Dansk design – en sikker vinder

Danmark har nogle af verdens bedste møbeldesignere, ingen tvivl der. Ved at fylde dit hjem op med dansk design er du også garanteret et rent look i gode kvalitetsmaterialer der går godt sammen med planterne. 

Dansk vintage design er i høj grad på vej tilbage og du kan derfor gøre dig klogt i at indtænke det i din indretning.