Det er blot blevet mere og mere populær at oddse på Esport, særligt i takt med at Esport bliver en mere estableret sport. Derfor er det også kun naturligt at muligheden for hurtigt og nemt at kunne følge livescoren på disse spil blivver muliggjort, så hvis du for eksempel har oddset kan du følge med og få spændingen helt i top ved at have penge på spil. derfor har vi hos E-sportbetting gjort det nemmere at følge med i livescore fra Esport ved at tilbyde dig muligheden for at følge kampene helt tæt! Tjek dine muligheder ud på vores hjemmeside Se livescore for esport og føl med med det samme, eller læs med her hvor vi giver dig en kort introduktion til dine muligheder for livescore på Esport!

Hvad går livescore ud på?

Livescore er en nem og enkel måde at danne sig et overblik over resultatet fra forskellige Esport begivenheder, så selvom du er fuldt fokuseret på en kamp for spændingen og oplevelsens skyld, så kan du nemt få dannet dig et overblik over resultaterne fra andre kampe efterfølgende. I stedet for den gamle variant, hvor livescore blot var tilgængeligt på tekst-tv kan det nu findes online, så du får et øjeblikkeligt indblik i, hvordan kampene går. 

Odds på Esport

Du kan også vælge at oddse på Esport ved at spille penge på udfaldet af kampe. Dermed giver livescore dig en god mulighed for at følge med i, hvordan det går dine kampe. Måden er ligesom alle andre sportsgrene: Du kan oddse på forskellige Esports spil, turneringer og kampe, og alt lige fra kampens vinder, antal maps, kills og skins betting. 

Bet med de bedste af de bedste

Vi kan tilbyde dig en liste over de bedste betting sider, så du kan oddse løs på Esport. Vores anbefalinger er udelukkende med dansk licens, så du er sikker på at sikkerheden er i top. Dermed kan du roligt og sikkert begynde at bette på de mange muligheder, som Esport tilbyder, og herefter følge nøje med når vi giver dig overblikket over resultaterne via vores livescore. 

Så tøv ikke! Gå ind på vores hjemmeside Se livescore for esport og følg med i alle kampe inden for Esport, så du kan få nøje nutids øjebliks opdateringer fra hvad der sker. Du kan også tage hul på din ‘karriere’ som oddser og bette på kampe, så du kan vinde gode penge og få ekstra spænding ind i Esporten!