Selvforkælelse på højeste plan!

I en stressede og hektisk hverdag, hvor man konstant har travlt og er på farten, er det vigtigt at stoppe op, trække vejret og give plads og rum til selvforkælelse. Bare en gang i mellem i hver fald.

Kroppen kører på fuld skrue og hjernen er på overarbejde – og derfor er det vigtigt, at du prioriterer at give din krop plads og lov til at trække stikket – altså, bare en gang i mellem. 

Står du og leder efter, hvad den rette løsning på selvforkælelse er for dig, har jeg her et rigtig godt forslag, hvis jeg selv skulle sige det. Svaret er massage, og jeg vil nu forklare dig hvorfor.

Ovenpå en lang dag bag computeren med stillesiddende arbejde, dårlige arbejdsstillinger, fysisk krævende belastninger og en tur i supermarkedet med tunge indkøbsposer, der både skal bæres ud i bilen og ind i huset, bliver kroppens muskler brugte og trætte. Sommetider ender vi endda med at bruge dem forkert, hvilket giver gener og smerte, der kan hæmme ens daglige udfoldelse – og dermed virke som en indskæring i dagligdagslivet og den frihed, der rører med til bevægelighed og mobilitet. 

Det er derfor vigtigt at give kroppens muskler de bedste forudsætninger for at blive kærligt behandlet. Professionel massage er et fantastisk redskab til netop denne disciplin, og din krop vil takke dig mange gange for at yde den omsorg. 

Derudover giver professionel massage også din hjerne et tiltrængt og kærkomment pusterum. Når kroppen bliver masseret, frigiver hjernen automatisk glædes- og lykkehormoner. Disse vil medvirke til velvære, godt humør og en behagelige og afslappet fornemmelse i krop og sjæl. 

Det er samtidig et udtryk om, at man tager sit liv og sin krops og sinds velvære alvorligt. Ligesom når man fokuserer på god, varieret og sund kost sammen med hyppig motion – på samme måde er massage et værktøj til at passe godt på sig selv og ikke mindst give kroppen og sindet et tilskud af velvære og forkælelse. 

Hvis du står og mangler en gave – til værtinden, fødselaren, til babyshower eller en helt fjerde anledning – er et gavekort til massage også en både personlig og oplevelsesrig gave at give. En gave som den heldige modtager med sikkerhed vil sætte stor pris på. En kærlig og omsorgsfuld gave.

Så bor du i Kolding eller omegn vil jeg bestemt anbefale dig at besøge Massage Kolding – et besøg eller en gave du ikke vil fortryde. Et kærkomment afbræk fra dagligdagen med fokus på dig, dine behov, velvære, nydelse og selvforkælelse.