Sundhed er ikke bare en trend, men nødvendigt for at opretholde en normal og energisk hverdag. 

Du kender det sikkert, i sidder allesammen i flere timer på kontorstolen og fredagskagen står og kalder på bordet. For den er der hver fredag og det er også den som indeholder kalorier nok, tilsvarende et helt måltid. Men mætter i maks en halv time. De ekstra kilo vokser og vokser og får sværere ved at forsvinde. Men måske man kunne stille noget frugt ved siden af? så man bevidst kunne ændre fredagskagen til en frugtskål for dem der gerne ville smide et par kilo eller leve lidt sundere. 

Du kan nå få firmafrugt leveret lige til døren. Dette foregår med en frugtordning også kaldet Firmafrugt som vil gøre arbejdspladsens miljø en tand sundere. Her kan du vælge en af de standart frugtkasser eller selv sammensætte en til din arbejdsplads og de ønsker og behov på arbejdspladsen. Spørg evt. til næste møde, hvad medarbejderens yndlingsfrugt er, på den måde kan du skabe overblik over den bestilling af firmafrugt som skal foretages. 

Hvorfor er en frugtordning vigtig? 

En frugtordning på arbejdspladsen er et vigtigt bidrag til dine medarbejderes trivsel og sundhed. Det går ikke, at energiniveauet konstant falder og stiger pga. blodsukkeret som ikke kan styres ordentligt når indtaget nærmest kun består hos medarbejderne af kage og sodavand. Frugt indeholder en masse gode vitaminer og fibre, som gør at blodsukkeret vil ligge mere stabilt og at medarbejderne får nogle vitaminer der kan biddrage til en sundere og mere rask krop. Ikke nok med det, vil trivsel og velvære også være en del af det og med et lækkert og sundt mellemmåltid på arbejdspladsen, kan du vise dine medarbejdere at du går op i at, de holder sig sunde og raske og ikke kun behøver at leve af energidrikke og fredagskage. 

Kvaliteten af frugten fra byens grønttorv er høj. Du får adgang til følgende fordele: 

  • Et godt tilbud, ved større bestilling
  • stort udvalg af frugt, hvor du selv sammensætter til arbejdspladsens behov
  • sæsonens frugt af den bedste kvalitet til gode priser
  • mulighed for at prøve en graits frugtkasse, for at se om det lever op til forventningerne. 

Dette er bare nogle af fordelene, men der findes mange flere. Det er vigtigt at holde sig sund og rask, når man i forvejen måske har et stillesiddene arbejde. Desuden anbefales det at spise 6 stk frugt og grønt om dagen.