Hvis ikke dogging fun lige er en fetich du mener at nogensinde have stiftet bekendtskab med, så bør du vide at der faktisk er ret gode chancer for at du på et eller andet tidspunkt i det liv, har bidraget til det.

Dogging fun dækker nemlig over det at mødes med totalt fremmed mennesker ude i det fri for at have sex med hinanden – noget de fleste har gjort på et eller andet tidspunkt i deres liv. 

Dogging fun og internettet

Selve fetichen \’at have sex med fremmed i det fri\’ er noget der udelukkende har kunne vokse sig stort på grund af internettet. Takket være internettet kan totalt fremmed mennesker med kun den ene ting til fælles nemlig mødes og bonde over netop den ting – også selvom det ikke er noget du ville snakke med venner eller familie om. 

Sådan fungerede tingene bare ikke i gamle dage, hvor venner og familie oftest var de eneste mennesker man snakkede med. Takket været internettet findes der er i dag utroligt mange venskaber der kun består over en fælles nicheinteresse – som modeltoge eller at have sex med fremmed i det fri. 

Rent historisk

Så kommer dogging fun fra England, hvor det i en undersøgelse blev bevist at næsten 50% af alle briter på et eller andet tidspunkt i deres liv havde bidraget til denne fetich – som i England også er et brud på loven. Det gør dogging fun til en af de mest normale lovovertrædelser sammen med folk der går over for rødt lys.

Takket været internettet har andre folk verdenen over taget den rige dogging kultur i England til sig og lavet sine egne forummer. 

Danske Dogging Forummer 

DDF (eksisterer ikke, men det havde lydt godt) er der mange af. På disse forummer kan brugere mødes med andre ligesindet og udvæksle gode steder at gøre det og steder man virkelig ikke burde gøre det. Herinde finder brugere og gæster også alt fra reglementer om hvordan man holder naturen pæn og ikke efterlader nogle spor til hvordan man bedst har sex i eksempelvis en granskov. 

Hvis du er nysgerrig omkring dette nye univers findes der en hav af forskellige guides på disse sider der både fortæller om sit første møde med en fremmed til hvordan man begriber sig i forhold til eksempelvis kønssygdomme og andet. 

Et godt råd er dog: Brug din sunde fornuft og hav altid kondom klar – Find sex udenfor i danmark på dette link