Svært ved at holde styr på medarbejdernes arbejdstimer og fravær? 

Bare rolig, der findes hurtige, præcise og brugervenlige måder at skabe overblik på. 

Et tidsregistreringssystem skal udfylde sit formål om overblik og gennemsigtighed. Det er essentielt, at der sker en konsekvent registering. Hvorfor ikke bruge et tidsregistreringssystem, i stedet for et endnu større arbejde med at finde og lappe hullerne i registreringen. Det er en betragtelig omkostning i sig selv, både i tid og penge. Et tidsregistreringssystem fra Dan-Time løser opgaven, sparer tid til adminstration og øger omsætningen. 

Hvad kan systemet? 

Det kan blandt andet hjælpe dig med en ensartet registrering og lette administrationens byrden ved at udregne og indtaste korrekt løn. Det er slut med timeseddler som kommer forsent, for her får du et elektronisk stempelur til virksomheden. Det foregår således at lønkontoret nemt og effektivt eksportere registreringerne direkte til lønsystemet. DanTimer er kompatibelt med blandt andet Dataløn, Bluegarden, Lessor, MultiData, Pro-løn og MS-Dynamics.

Systemet er brugervenligt og nemt at gå til, og en simpel tidsregistrering skaber et godt overblik for alle. Hvis du derudover også gerne vil have ordreregistrering og flex/afspadseringspakken så kan denne tilkøbes når som helst. 

En brugervenlig terminal er afgørende for et stabilt flow i tidsregistreringen. Medarbejderne skal have let adgang til simpel registrering på de lokationer, hvor de befinder sig, Derfor er det, med vores løsninger, muligt at stemple både fra terminaler, PC’ere og tablets eller telefoner.  Terminalerne er  blandt de allerbedste på markedet, og holdbarheden er helt i top! 

Du får altså over overblik over afholdt og planlagt fravær ved arbejdstimeregistrering og fordelene er mange. Her er bare et udkast af de fordele du får ved at have systemet. 

  •  Opdateret status af alle medarbejderes fravær.
  • Slut med ansattes forespørgsler om rest saldi.
  • Grafisk overblik over alt fravær.
  • Rest saldi overvåges af systemet.
  • Fravær kan tegnes direkte ind på fraværsplanen.
  • Planlægning af ferie bliver let som en leg.
  • Eliminerer tvivl om aktuelt forbrugt tid på en ordre.
  • Fakturer kunderne straks.
  • Overskueligt overblik over hvem der har udført arbejdet.
  • Intern fakturering afdelingerne imellem.

Det elektroniske tidsregistreringssystem kan ganske enkelt føre til højere omsætning, fordi der nu er pålidelig rapportering af faktisk forbrugte arbejdstimer. Systemet skaber også overblik over forbruget af arbejdstimer på hver enkelt aktivitet. Det er ikke kun en fordel at anvende for arbejdspladsen, de medarbejdere som får del af et arbejdstimeregisteringssystem har også bedre overblik over deres egne timer, og kan nemt bruge systemet fra deres telefoner, fx. når de er på farten.