Hvis du én gang har været på en længere rejse, måske et par måneder eller flere år, så kan du nok også nikke anerkendende til følgende: Du kommer til at kede dig. Du kommer til at fare vild. 

Det er der heldigvis rigeligt at gøre mod. Det er ikke så tit at vi mennesker lige planlægger mod uforudsete ting og specielt ikke i forbindelse med længere rejser. Det at rejse i længere tid er nemlig meget anerledes end bare at tage et par uger til en Græsk ø. 

Når vi rejser ud af Europa, rejser vi ofte til lande med meget anderledes kultur og noglegange sprog end vi selv har – og det kan medføre en hel del forvirring. Forvirring jeg imødekommer med 3 gode tricks til den længere rejse, du finder dem herunder:

Trick #1 – Har du styr på spillene?

Tager vi fat i det første faktum, at du kommer til at kede dig så er der heldigvis et par gode og utrolig nemme måder at undgå det på. Ved at eksempelvis tage et sæt kort med har du et utal af forskellige spil du kan spille med fremmed, og hvis du er heldig, så lærer du måske et nyt og lokalt spil som du ikke kendte!

Et Pokersæt er også guld værd på en længere rejse. Det behøver ikke at være specielt stort eller bombastisk, bare du har det mest essentielle. Det gode ved poker er, at det også er en af de spil der er det samme på tværs af landegrænser og kulturer – og det gør at du også godt kan spille det med andre lokale uden at skulle til at mime reglerne.

Trick #2 – Find vej, første gang

Det er få ting der får os op i det røde felt som at være faret vild, specielt fordi det er en af de ting der så nemt kan undgåes nu til dags. Ved at hente et offline kort app (som Maps.Me) kan du bare hente det lokale kort der hvor du nu engang er, og så kan du tilgå det offline.

Det kan være en enorm hjælp når det kommer til at finde rundt i lande hvor skifttypen er anderledes end herhjemme, da det ofte kan være sværere at tyde. Med en sådan app kan du stadig tilgå gps\’en og lokalisere dig selv, hvis du er faret vild – og det kan potentielt spare dig for mange irriterende timer.